Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری از صدور احکام ۹۰ درصد شاغلین همطراز یا هم رتبه براساس اطلاعات ارسالی از سوی دانشگاه ها خبرداد.

به دنبال مراجعه جمعی از بازنشستگان غیرهیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای به صندوق بازنشستگی کشوری برای پیگیری صدور اصلاحیه احکام حقوقی ‏شان پس از متناسب سازی مهرماه ۹۹ جلسه ‏ای با حضور مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری در محل این صندوق برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر شیرمحمدی مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری در این جلسه، با اشاره به اینکه صدور احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان تحت پوشش براساس بخشنامه سازمان برنامه و بودجه یک وظیفه و تعهد است، گفت: این صندوق همانطور که برای بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از بازنشستگان در دستگاه های اجرایی مختلف حکم متناسب سازی صادر کرده، متعهد است که برای بازنشستگان غیرهیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای نیز احکام جدید را صادر کند.

شیرمحمدی صدور احکام ۹۰ درصد شاغلین همطراز یا هم رتبه را براساس اطلاعات ارسالی از سوی دانشگاه ها عنوان کرد و افزود: با وجود مکاتبه این صندوق با دانشگاه فنی و حرفه ای، اطلاعات لازم و کامل برای صدور احکام بازنشستگان غیرهیات علمی آن دانشگاه و در مجموع ۳۷ هزار بازنشسته غیرهیات علمی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مطابق با صورتجلسه های ۲۵ آذرماه ۹۹ (سازمان برنامه و بودجه) و دوم دیماه ۹۹ (صندوق بازنشستگی) ارسال نشده است.

وی تصریح کرد: صدور احکام بر مبنای ۹۰ درصد شاغل نیازمند تعیین میزان حقوق افراد با شرایط مختلف از سوی دانشگاه است که این اطلاعات باید از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه های فرهنگیان و فنی و حرفه ای به صندوق ارائه شود و صندوق بازنشستگی نیز براساس همان اطلاعات احکام جدید بازنشستگان غیرهیات علمی آن ها را یکجا صادر کند.

شیرمحمدی تاکید کرد: روند صدور احکام در حال انجام است و مکاتبات بین صندوق و دانشگاه فنی و حرفه ای انجام شده و به محض اینکه اطلاعات لازم در اختیار صندوق قرار بگیرد، احکام سریعا صادر می شود.

وی از دستگاه های اجرایی مذکور که احکام بازنشستگان کشوری آن ها نیازمند اصلاحیه است، خواست تا ضمن سرعت بخشیدن به تهیه و ارسال اطلاعات لازم با این صندوق برای صدور احکام جدید براساس متناسب سازی مهرماه ۹۹ همکاری کنند.

 گفتنی است، در این نشست و با گفتگوی تلفنی بین مدیرکل فنی صندوق بازنشستگی کشوری و مسئولان دانشگاه فنی و حرفه ای، مقرر شد تا در روزهای آتی  اطلاعات حقوق شاغلین همطراز این دانشگاه برای صدور احکام ۹۰ درصد در اختیار صندوق بازنشستگی قرار بگیرد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بازنشستگان غیرهیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای متناسب سازی صدور احکام ۹۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد

سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند. تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً جلسه‌ای داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی، دستگاه‌های پوشیدنی و نحوه بهبود سلامت کاربران توسط آنها صحبت کند.

در جریان این جلسه که در مرکز پزشکی سامسونگ برگزار شد، چندین عضو هیئت مشاوره سلامت غول کره‌ای، نظرات خود را در مورد دو موضوع اصلی به اشتراک گذاشتند. براساس گزارش SamMobile، توضیحات آنها حول محور نقش هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی حوزه سلامت بوده است.

پروفسور «میونگ جین چانگ»، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ می‌گوید که داده‌های جمع‌آوری‌شده از دستگاه‌های پوشیدنی می‌تواند در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و درک بهتر سابقه سلامتی بیماران مفید باشد. او معتقد است که هوش مصنوعی استخراج این اطلاعات از زندگی روزمره کاربران و ارائه اطلاعات دقیق به آنها را ساده‌تر می‌کند.

دکتر «مایکل بلوم»، متخصص قلب نیز توضیح می‌دهد که نظارت مستمر می‌تواند به ابزاری مهم در تشخیص زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌ها تبدیل شود. او می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مسائل اساسی که در بروز بیماری‌هایی مانند فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی نقش دارند را بهتر درک کنند؛ و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به اطلاعات قابل‌مصرف تبدیل کند.

در نهایت، دکتر «دیوید کلونوف»، رئیس مؤسسه تحقیقات دیابت مرکز پزشکی Mills-Peninsula به سیستم نظارت بر گلوکز اشاره می‌کند که برای کنترل دیابت یک امر ضروری است. او می‌گوید نظارت بر گلوکز زمانی که با معیار‌های دیگری از جمله داده‌های خواب و فشار خون ترکیب شود، می‌تواند به ابزار قدرتمندی برای پزشکان تبدیل شود. با توجه به این مسائل، کلونوف اشاره می‌کند که ابزار‌های پوشیدنی مجهز به هوش مصنوعی می‌توانند «درک دقیق‌تری از سلامت متابولیک ارائه کنند و فرصت‌های مربوط به بهبود سلامت و تناسب اندام را ساده کنند.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد